Ніж для м'яса Tramontina Profissional Master
Завдяки своїй якості та довговічності, ніж для м'яса Tramontina Profissional Master буде служити вам протягом багатьох років. Він є ідеальним вибором для будь-якого професійного або домашнього кухаря, який шукає високоякісні та надійні інструменти для своєї роботи.
Ножі із серії Profissional Master мають різне забарвлення, що дозволить Вам розприділити призначення для кожного за кольором. А також підібрати під Ваш стиль і підкреслити свій інтер'єр. Ніж для м'яса виготовлено із надміцної сталі, яка прослужить Вам протягом багатьох років користування.
Лезо ножа має стандартну довжину та товщину у 2 мм, що дозволяє зручно і легко розрізати будь-яке м'ясо. Поліпропіленова ручка з антибактеріальним покриттям Microban, яке забезпечує захист від запахів, бруду та цвілі, запобігає росту грибків і бактерій. Більше гігієни та безпеки в приготуванні їжі. Антибактеріальний ефект триває так довго як і життя самого ножа.
Після використання не залишайте ніж у воді, він може пошкодитися або втратити гостроту. Рекомендуємо відразу мити вручну або у посудомийній машині.