Графік роботи call-центру:

Пн-Пт:8:00–20:00

Сб-Нд:10:00–18:00

Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Фільтр
Ціна, грн
Наявність
Тип
Форма
Серія
Діаметр, см
Довжина, см
Ширина, см
Матеріал
Кількість предметів, шт
Колір
Бренд
Мийка в посудомийній машині
Сортування:
за популярністю
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Відображення:

Тарілка десертна — невіддільна частина сучасного святкування!

Столовий сервіз вміщує в себе тарілки різного розміру та форми. Найперші тарілки з'явилися в епоху неоліту, а ліпили їх з глини. Попри своєрідний вид, вони успішно виконували свої задачі. Першими визнали тарілки у Франції, потім вони поступово завоювали популярність та почали поширюватися по світу. Однак, перший столовий посуд мав квадратну форму, що робило його подібним до класичної таці/блюда. Мода на десерти та солодощі виникла в Європі XIX столітті і була пов'язана зі зростанням виробництва цукру. Насолоджуватися привілеєм вживання всіляких ласощів могли лише знатні та багаті люди. На столах простих жителів Європи десерти стали з'являтися в особливих випадках, тому виникло прагнення особливим чином прикрасити та подати їх максимально витончено.

Ця традиція актуальна й по сьогодні, незважаючи на те, що солодощі з'являються на столі практично щодня. В сучасному світі завершення застілля неможливо собі уявити без дивовижних кондитерських шедеврів у вигляді ароматної випічки, смачних тортів та різноманітних тістечок. Десертна тарілка — неодмінний елемент сервірування святкового столу, адже вона елегантно припідносить десерти та являється головним акцентом на столі. Традиційно солодке подають тоді, коли вже прибрані супові тарілки та салатниці. На столі можуть залишатися лише келихи для вина та шампанського. Інтернет-магазин Le Gourmet пропонує своїм клієнтам унікальну можливість купити десертні тарілки торгових марок Cosy&Trendy, Manna Ceramics, Porland та Wilmax. Усі бренди представляють якісний кухонний посуд, наділений унікальними характеристиками та особливостями.

Тарілка для десертів — уособлення різноманіття та справжнього мистецтва!

Правильний посуд — запорука хорошого свята! Тарілка десертна — класичний посуд, спеціально призначений для подачі солодких страв, стандартний розмір близько 20 см. Проте, для подачі суфле, ягід з молоком та солодкого супу використовують персональну глибоку тарілку. Класичний набір десертних тарілок містить 6 елементів. Тарілка для десертів може бути виготовлена з різних матеріалів. Наприклад, порцелянова десертна тарілка - це правильний вибір для святкового сервування столу. Набори виглядають особливо урочисто та підкреслюють структуру десерту. А ось скляна десертна тарілка — результат копіткої праці та ряду процесів: видування, пресування та лиття. Таке кухонне приладдя підходить для щоденного використання, а завдяки яскравим та оригінальним забарвленням здатна підняти настрій. Однак, не забудьте про правильний догляд для підтримання прозорості скла.

Вгору