Френч-прес Bodum Caffettiera 350 мл чорний
Всім любителям випити гарячу каву вранці неодмінно треба купити френч-прес для приготування запашної кави. Адже посуд Бодум дозволяє зробити такий процес дуже швидким і зручним. До того ж, кавник стильно і гарно виглядає, тому впишеться в інтер'єр будь-якої кухні. Френч-прес входить в культову лінійку посуду Bodum, яка випускається багато років, і користується великим попитом у багатьох країнах.
Чорний френч-прес з боросилікатного скла робиться з якісних матеріалів, тому не втрачає свій зовнішній вигляд під час тривалої експлуатації. Всі деталі можна мити в посудомийній машині. Скляна колба кавника поміщена в хромовану раму з нержавіючої сталі. З нержавійки також зроблені поршень і багаторазовий фільтр, які максимально дістають аромат і смак з меленої кави, перешкоджають попаданню осаду в чашку. Пластикові кришка і ручка не нагріваються і завжди залишаються комфортної температури.
Спосіб приготування кави в френч-пресі Bodum дуже простий і не вимагає багато часу. Потрібно поставити кавник на плоску поверхню, міцно взяти за ручку і потягнути поршень вгору. Додайте одну чайну ложку з верхом або одну мірну ложку Bodum меленої кави на кожну чашку води. Налийте в френч-прес гарячу воду (близько 92-96ºC), залишивши мінімум 2,5 см вгорі, і перемішайте пластиковою або дерев'яною ложкою. Закрийте кавник і поверніть кришку так, щоб зливний носик був закритий для збереження тепла. Дайте настоятися чотири хвилини, потім повільно опустіть поршень. Поверніть кришку, щоб відкрити носик, і налийте гарячу каву в чашку.