Кількість
|
Вартість
|
||
|
Нержавіюча сталь — основа якісного кухонного приладдя!
Нержавіюча сталь — інертний сплав заліза та вуглецю (0,01-2%), містить 18% хрому, 8% або 10% нікелю. Матеріал не схильний до корозії, не боїться помірних перепадів температур, не реагує на кислоти та луги, не вбирає жири або запахи. Кухонний посуд із нержавіючої сталі виділяється на фоні інших своєю легкістю, тому мати такий набір каструль потрібен навіть тим, хто готує мало чи рідко. Головне — правильно вибрати посуд. Сталеві нержавіючі каструлі мають багато переваг перед вуглецевим та алюмінієвим посудом. Набори каструль із нержавіючої сталі інертні, адже метал не входить у реакцію завдяки своїй стійкості до дії кислот. Тому набори каструль із нержавіючої сталі можна використовувати для компотів, соків, розсолів, не боячись окислення. Сплав досить швидко нагрівається, завдяки чому не витрачається багато часу на закипання. Яскраво виражена стійкість до корозії: нержавіюча сталь не піддається ржавінню та не боїться вологи. А ще сталеві нержавіючі каструлі не бояться постійного механічного впливу.
Нержавіюча сталь не надщерблюється та стійка до подряпин. Пластичність матеріалу дозволяє виробляти кухонний посуд різної форми. Можлива сумісність навіть в плані найвибагливіших індукційних плит. Хороші каструлі із нержавіючої сталі ідеально пасують для варіння, смаження, тушкування та навіть консервування їжі. Допускається тривале зберігання їжі в посуді. Набори каструль із нержавіючої сталі використовуються тоді, коли потрібно зварити пасту, овочі, приготувати розсоли. Подобається готувати макаронні вироби? Зверніть увагу на спеціальні каструлі зі вставками. Практична конструкція посуду значно спрощує готування. Загалом, важко знайти продукт, який не можна в них приготувати. Інтернет-магазин Le Gourmet пропонує купити набори каструль з нержавіючої сталі торгових марок BergHOFF, Korkmaz, Sola та Vinzer. Аби дійсно придбати товар на довгі роки, рекомендуємо уважно вивчити критерії оцінки якості. Тільки добротні сталеві нержавіючі каструлі — безпечні та довговічні. На поверхні повинні бути відсутні вм'ятини, подряпини, сторонні вкраплення та інші дефекти.
Не забудьте купити набори із нержавіючої сталі високої якості!
Обираючи набір каструль із нержавіючої сталі на кухню, зверніть увагу на маркування сталевого сплаву, на основі якої вона виготовлена, ї на вміст хрому/нікелю (цифри на дні посуду — 18/10, 18/8, 18/0) та товщину дна (терморозподільного шару). Нержавіюча сталь досить різноманітна, тому орієнтуватися на один тільки дзеркальний блиск не варто. Леговані сплави для виробництва посуду використовуються різні. 18/10 (aisi 304) — аустенітна сталь, використовується для виготовлення тільки найкращого посуду для сучасних плит. Європейські виробники часто застосовують її якраз для елітних столових приладів. За способом виробництва кухонний посуд із нержавіючої сталі також різниться. Недороге начиння роблять методом штампування. Литий кухонний посуд, хоч менш популярний через свою високу вартість, прослужить вам набагато довше. Перевага покупки набору в тому, що на кухні з'явиться стилізований в одному оформленні посуд.
Однак, далеко не завжди в комплект входять потрібні моделі бажаного об'єму. За відсутності відповідного варіанту краще самостійно зібрати набір каструль з нержавійки, придбавши кілька найбільш відповідних одиниць. Інтернет-магазин Le Gourmet — найкращий магазин каструль з нержавіючої сталі.